By: rinz zura

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Jul-2008 14:01 Email | Share | | Bookmark
Happy besday !!!!





Friday, 11-Jul-2008 04:31 Email | Share | | Bookmark
just photo

Gambar Ahad lepas... disebabkan minggu nie bz sangat so baru hari ni dapat post gambar² nie.... suka tengok gambar² nie... cute² kan kezen² ku..... LAYAAAAAAAAAnnnnnnnnn


CUACA YG CERAH PETANG ITU... DGN AWAN YG CUKUP MENARIK PERHATIAN KU

2 BUDAK MONTEL ALONG & MY ADIK IKA.... TAPI CUTE KAN


KENALKAN???!!!! ANGAH & NADIAH




Wednesday, 9-Jul-2008 07:10 Email | Share | | Bookmark
BBQ TIME

Inilah family ku





Wah!!! tak sabar nampak nya nak makan TIRAMISU tu







Saturday, 5-Jul-2008 02:53 Email | Share | | Bookmark
Siomay Misoa



Resepi nie rinz dapat dr majalah SEDAP.... makanan dalam majalah tu pun mmg sedap² belaka... bagi sesiapa yang suka makan mee suah boleh try resepi ni k...


Friday, 4-Jul-2008 13:40 Email | Share | | Bookmark
Pizza ku

Semalam & pagi tadi ter'over' rajin... so buat la pizza... rasanya dah bertahun tak buat... hehehe... bukan apa kalau buat pizza mesti ader mozarella cheese nya kan... tu yang malas tu.. kat Labuan nie cheese tu mahal la... 1 peket yg siap parut x cukup utk 1 pizza... tapi untuk pizza nie guna cheese keping² tu je la janji janji ader cheese kan


~~~~~~@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@~~~~~~~

Nadiah pun mau gambar juga..... jangan mara



Quote:

intan~ order adalah yang paling senang hehehe...
Azue~ betul la AZUE mana ada lagi yang murah sekarang nie
zilzal~ semoga berjaya k. , yer la kita tak pernah pg sana so klu ada kekwan kat oversea tu best juga kn dpt gak tengok tempat² menarik
masriyah~ sama la kat umah rinz pun g tu gak order 1 sure tak...dah tu order yang besar pulak tu
shima~psst!! shima kita buat 5 bijik tau


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net