By: rinz zura

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Feb-2009 08:01 Email | Share | | Bookmark
Besday My Dady 27-Jan-2009







Celebrate kat ISLAND TOMYAM.... Wah!!! buat mcm restoren sendiri nampak.... hehehehhe

Mutu Gambar kurang memuaskan


Saturday, 24-Jan-2009 10:49 Email | Share | | Bookmark
Udang Nestum



Udang Nestum

Bahan-bahan
500gm Udang yg telah dibersih kan - Nak lebih pun boleh
1 biji telur + 2 sudu susu cair
2 tangkai daun kari
cili hijau yg kecil hiris halus - jika suka pedas
minyak

Bahan A

1 cawan nestum
2 peket serbuk tumix
1 sudu makan gula

Cara-cara
1. Campurkan semua Bahan A
2. Goreng udang dengan sedikit minyak hingga merah - ketepikan
3. Kocak telur dan susu kemudian masak hancur - ketepikan
4. Goreng Daun kari & cili tanpa minyak hingga layu setelah itu masukkan telur yg telah
dimasak, gaul... masukkan pulak udang gaul lagi. Tutup api
last sekali masukkan Bahan A gaul rata

taraaaaaaaaaaaaaaaa.... dah siap pun ....


Saturday, 17-Jan-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar Malam New Year 2009













ramai kawan-kawan fp tertanya-tanya .. kat mana la kita celebrate New Year
hehehehe.... tak pi mana pun ... cuma bawa family stay kat Grand Dossert Kat Labuan juga...ehehhheh


Thursday, 1-Jan-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark



Monday, 29-Dec-2008 08:02 Email | Share | | Bookmark
SALAM MAAL HIJRAH 1430 & HAPPY NEW YEAR 2009

buat teman-teman kat FP nie jgn lupa gantung kad nie kat umah korang k....
Semoga Tahun ini lebih memberi sejuta rahmat buat kita semua .... amin!!!!!!






[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net